Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +390
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +122
źródło: animation (29)
Pobierz

Idąc za ciosem po wczorajszo-porannym łataniu #squadratinhos w jednostce 16 BPD, dzięki któremu übersquadratinho urosło z 55x55 do 58x58, mimo zimna i wiatru, po pracy poszedłem rozjeździć "zmęczenie" po służbowym balowaniu w czwartek i jeszcze nieco dołożyć do übersquadratinha, dzięki czemu piątek zamykam z 60x60.
#rowerowyrownik #esker #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 20240419
Pobierz