Wpis z mikrobloga

@NevermindStudios Piszesz to jako osoba z miasta tak? To spróbuj przeżyć na wsi bez samochodu. To właśnie na polskich wsiach jest kult jazdy i posiadania auta bo bez tego w takich miejscach po prostu nie da się żyć normalnie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: ale o co tak w zasadzie zesrales sie?
A raczej co jest tego źródłem?
Dobra w sumie już Cię rozumiem, przejrzałem wpisy i wszystko się wyjaśniło. Straszne że nikt nie uważa Cię za wspaniałego człowieka, reszta jest na 500% uwielbiana przez pozostałych. Bo Tobie się tak ubzdurało.
  • Odpowiedz
@yazir: wcale mnie nie znasz, a tak wogóle to jest całe spektrum doświadczeń życiowych które w jakimś stopniu odcisnely taki a nie inny ślad na mojej psychice. Długo by opowiadać. Nikt nie musi mnie uważać za wspaniałego więc tym bardziej nie rozumiem Twojego wysrywu. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@cwlmod Jakich znowu miernot drogowych? W Polsce panuje jakieś śmieszne przekonanie o umiejętnościach jazdy np że jak ktoś jedzie wolno to dlatego że nie umie jechać xD Ale oczywiście jak są wypadki to rozwalają się zazwyczaj ci wszyscy rajdowcy a nie przysłowiowe dziadki zamulacze. No i kto jest lepszym kierowcą? Ten kto wolniej dojedzie do celu czy ten co szybciej skończy do góry nogami w rowie? ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: może w dużym mieście takie myślenie przejdzie, poza dużymi miastami bez samochodu nie masz pracy, nie jedziesz na zakupy ani do lekarza. Jak to jest, że horyzonty ludzi z większych miast tak często kończą się na ich granicach.
  • Odpowiedz
@Larsberg: Panuje takie przekonanie, bo takie są fakty xD

Tylko słabi kierowcy jadą powoli, szczególnie na drogach szybkiego ruchu. Jeśli kogoś przeraża prędkość 120km/h to powinien oddać prawko laysom.

A w statystykach pięknie wychodzi że 95% wypadków nie miało nic wspólnego z przekroczeniem limitów prędkości tylko wymuszeniem pierwszeństwa i debilizmem wolno jadących kierowców, którzy nie potrafią zwolnić gdy warunki tego wymagają xD
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: Ty nie masz prawa jazdy? Buahahaha no to naprawdę jesteś przegrywem życiowych ze nie potrafisz tego zrobić xD

Samochodu można nie mieć z różnych powodów ale sporadycznie się go przynajmniej wynajmuje. Tylko ludzie ułomnie nie potrafią zrobić uprawnień xD
  • Odpowiedz