Wpis z mikrobloga

• 0
@WujekJemu ale interesuje cię mechanizm działania, kupowanie, przechowywanie, historia, perspektywy, przepisy czy zdobycie orderu WKP Investments?
  • Odpowiedz
  • 0
@gdi2 mam gotówkę, która mogę zainwestować i nic się nie stanie jak ja stracę. Póki co nie mam pojęcia na jakiej platformie(?) kupić i przechowywać. Aspekty prawne też są istotne
  • Odpowiedz
@WujekJemu: zapytaj mnie lub kogoś innego tutaj. W necie możesz naciąć się na naganiaczy i wyrobić sobie złe przekonania, Co chcesz robić z bitcoinem jak już go kupisz? Ja staram się odkładać i nie spekulować bo wielu na tym traci i przez lata było tu na tagu wiele przypadków potwierdzających że na spekulacji 80-90% traci.
  • Odpowiedz
@WujekJemu: jedyny konkretny jaki znam gdzie mówią prawdę o btc to https://www.youtube.com/@aantonop

@WujekJemu: jeśli gotówka to włożyć to do bitomatu. Adresy gdzie stoją i ile jest w nich pieniędzy tak żeby zmieściły się twoje są na shitcoins.club i flyingatom.pl. Jeśli to gotówka na koncie w banku to przelew na revolut wymiana na € lub z PLN start z konta polskiego na walutomat expresselixir lub cinkciarz.pl. Zapewne mają lepszy
  • Odpowiedz
@WujekJemu: Ogólnie najlepiej przelać € na jakąś giełdę, polecam pro.kraken.com i tam zakupić za € w parze z BTC po cenie market na spot. Jeśli chcesz sybko to kraken,com i kartą. Kurs będzie inny i prowizja przy płaceniu karta to juz na starcie VISA/MC zabierze 1% a na pro masz prowizję około 0,1%.
  • Odpowiedz