Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
#pytanie #programowanie #programista15k #biedakikodoklepaki
@biaukowe: nie, bo nie mam kolegów
@RapIArbuzy mass layoffy o których piszą media to troll? ok xD
@biaukowe: To nie troll, tylko korekta po zatrudnianiu z ulicy w czasie covidu, a poza tym przy layoffach zwiększają się ceny akcji. Poziom interview mocno spadł podczas covidu, nawet w big techu i teraz wraca do poziomu jak wcześniej. Jakoś mnie to nie dziwi, że ktoś z big techu/unicornów był częścią layoffa, nawet jeśli jest dobry, ale jednocześnie to nie
@RapIArbuzy: Nawet "dobrzy" z "dobrych" firm polecieli, ale znaleźli robotę gdzieś w niższym segmencie?
No to co ze średniakami? Czy to już niegodni:
Czyli z gównofirm. To nie są firmy technologiczne, tylko firmy, dla których IT jest kosztem tak samo jak catering i sprzątanie biura.