Wpis z mikrobloga

101 099,25 - 6,12 - 6,12 - 5,36 = 101 081,65

Trzy ostatnie biegi, z czego dwa #barefoot. Bieganie w palczakach jest fajne. Trzeba trochę uważniej wybierać gdzie się stawia stopy, ale dzięki temu mam więcej zabawy podczas biegu. Amortyzacja jest zdecydowanie przereklamowana. :-)

Miłego dnia!

Tag do obserwowania moich postępów: #najwolniejszywykopekwsztafecie

#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #najwolniejszywykopekwsztafecie

Skrypt | Statystyki
sedros - 101 099,25 - 6,12 - 6,12 - 5,36 = 101 081,65

Trzy ostatnie biegi, z czego d...

źródło: GarminConnect_20240417-113528

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lexico: Tak to jest jak się człowiek zapuścił przez lata. Dopóki HRV nie szaleje i są powolne postępy to trzeba biegać, obserwować... ;-)
  • Odpowiedz
@lexico: Ja wczoraj pobiegłem tempem gdzie zawsze jestem w 2 strefie a tu nagle mam tętno +160. Jestem trochę chory, więc zawróciłem po 10 km ale czułem sie dobrze, wiec sobie zbadałem organoleptycznie na ostatnich 100 metrach przykładając palce do tętnicy i wyszło, że mam coś pomiędzy 120 a 130. Zawsze pomiary miałem z nadgarsta ok - wczoraj garmin pierwszy raz zrobił taki surprise.
  • Odpowiedz
  • 0
@paki82: Myślę, że to sprawa indywidualna. Ja jestem z nich naprawdę zadowolony - lubię dobrze czuć podłoże po którym biegam. Nie mają w ogóle amortyzacji więc stopa wymaga przyzwyczajenia, żeby sobie krzywdy nie zrobić. Taki but nie pozwala na lądowanie na piętę - wymaga lądowania na śródstopie lub palce.
  • Odpowiedz