Aktywne Wpisy
zawisztheblack +784
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
WielkiNos +210
Dzień dobry. Oto przykład jak my Polacy potrafimy się zjednoczyć i działać razem kiedy trzeba. Robi wrażenie.
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
źródło: temp_file5699596488632289574
Pobierz

Ważne przy tym też są koszty utrzymania
Ostatnie 2 lata zimą w Rzeszowie mamy gorsze powietrze.
W Krakowie dużo zmienił zakaz ogrzewania paliwem stałym.
Oczywiście z sąsiednich wioch nawiewa, ale jest duża poprawa, a w Rzeszowie w związku z cenami opału jest coraz gorzej. Palą dziady odpadami meblowymi że aż w oczy szczypie.
Wiadomo, ze bidoki których nie stać na mieszkanie w Krk będą marudzić ze lepiej mieszkać na zadupiu ale coś za coś. Nie każdy może należeć do elity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak ktoś powtarza dalej te argumenty o smogu w Krakowie to jest
RZ - koszty utrzymania, mniejszy ruch, blisko wszędzie, bardziej zielono, kebaby ( ͡º ͜ʖ͡º)
KRK - droższy, korki że p-------a idzie dostać, ciekawsze wydarzenia i atrakcje, widoczki oczywiście.
@dzikiwaz21: zbyt ogólne kryteria. inaczej się żyje studentowi inaczej komuś kto jest po studiach i ma pracę. jak chcesz się wyrwać poza prowincję to raczej warszawa ;)
@majkel88: xDDDD