Aktywne Wpisy
strike_lucky +9
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +946

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
Czy płatna aplikacja Infaktu nadaje się do rozliczania działalności na skali podatkowej czy tylko na ryczałcie? Do #programista15k mi jeszcze daleko, a wszystkie kalkulatory wskazują, że przy niskich dochodach bardziej mi się będzie opłacać skala podatkowa. Księgowy infaktu dal stawkę 249zł + Vat. Mam zamiar wystawiać jedną fakturę miesięcznie (nie jestem Vatowcem), a z kosztów to może raz kupić telefon. Na ryczałcie bym się nawet nie zastanawiał nad księgowym, ale w przypadku skali podatkowej chyba sprawa jest nieco bardziej skomplikowana?
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
@rajbar2610: w infakt potrzebujesz do tego 5 zł miesięcznie. Dostęp do supportu mam
Jak coś link rejestracji księgowości online ze zniżką ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──*・゚・゚klik・