Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +208
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Weekendowy wypad. Wrocław-Zgorzelec z nocowaniem w schronisku PTTK Szwajcarka i powrót pociągiem. Mój pierwszy wypad w góry, więc dość mocno się zmęczyłem. Wiatr 20-27 km/h wiejący na wschód nie pomagał (・へ・). Ale mimo to udało się zrobić całą zaplanowaną trasę. Widoczki mega, polecam każdemu.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: Screenshot_20240415_100737_Strava
Pobierzźródło: Screenshot_20240415_100913_Strava
PobierzTak z ciekawości, po co wozisz ze sobą tyle płynów? Na takich wspinaczkach każdy gram się liczy.
A wożę tak dużo wody bo jestem wielkim chłopem o masie 90kg na rowerze o wadzę 15 kg i z bagażem, który ważył kolejne 15 kilo. ¯\(ツ)/¯
Wiem, że mogłem na
źródło: Screenshot_20240415_142735
Pobierz@barman84: mówisz że 1cm przewyższenia na 1m to już górskie warunki. Chciałem wcisnąć szpilę ale się powstrzymam.
@barman84: nie to nie jest dużo. To 1m w górę na100m odległości. To nawet rower o normalnych oponach sam się nie będzietoczył.