Aktywne Wpisy

r5678 +14
#motoryzacja #samochody
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
źródło: 20251102_183019
Pobierz
jacas +94

Mam problem w związku i nie wiem kto ma rację - nakręślę sytuację i proszę was o opinię: jesteśmy w związku ze sobą 7 lat, poznaliśmy się w Warszawie i tutaj spędziliśmy 5 lat naszego życia. Ona studiowała, a ja miałem dobrą pracę. Dwa lata temu przeprowadziliśmy się do Bydgoszczy - powód był taki, że ona ma tu rodziców i chciała być bliżej, a ona mogła dostać swoją wymarzoną pracę tylko i wyłącznie w Bydgoszczy. Poza tym jej rodzice są majętni i pomogli nam wydatnie w kupnie domu. Ja natomiast niestety przez ostatnie dwa lata mam słabą płatną pracę, w której bardzo się męczę . Rynek pracy jest tutaj bardzo marny i praca za 4 tys to max, czego mogę tutaj dokonać , więc postanowiłem poszukać pracy hybrydowej w Warszawie. Składam oferty i chciałbym być maksymalnie 3 dni w tygodniu w Warszawie ( 2 noce, nie więcej) resztę czasu na miejscu w Bdg. Narzeczona natomiast nie chce tego zaakceptować i mówi, że nie skonsultowałem tego z nią i ona sobie tego nie wyobraża l. Ja natomiast chciałbym pracować w zawodzie który lubię i który jest dobrze wynagradzany, niestety nie mam na to szans na miejscu . Czy uważacie, że powinienem odpuścić i szukać za wszelką cenę na miejscu i zrezygnować z ambicji ? Z góry dziękuję za Waszą opinię
#zwiazki #praca #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Użyj tego argumentu - spytaj, czy chce mieć faceta bez ambicji.