Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +90
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Milo900 +2
Hej mam pytanie koledzy wczoraj wieczorem #!$%@? pewną akcje bo zamówili u jakiegoś kolesia towar (amfa, koks, zielone, lsd) każdy wziął co chciał łącznie to wyszło jakieś 1200-1300 zł.
Ale że byli podpici to oni okradli tego dilera w takim sensie że ten dał im towar a potem jeden przytrzymał drugi poddusil i kazali mu #!$%@?ć.
Generalnie kontakt odbywał się na karcie SIM która do nikogo z tych znajomych nienalezy i nie
Ale że byli podpici to oni okradli tego dilera w takim sensie że ten dał im towar a potem jeden przytrzymał drugi poddusil i kazali mu #!$%@?ć.
Generalnie kontakt odbywał się na karcie SIM która do nikogo z tych znajomych nienalezy i nie
nie wierzę, że są ludzie przeciwni aborcji jak w 90% cywilizowanych krajów normalnie możesz dokonać aborcji bez podania przyczyny w pierwszych tygodniach ciąży xD nie ogarniam tego po co ta walka zamiast to wprowadzić normalnie i dać każdemu wolny wybór i mieć to już raz na zawsze za sobą. Najlepiej urodzić niechciane dziecko i potem zdziwienie że nieszczęśliwe rodziny rozwody i tag przegryw pełen przegrywów.
Może zalegalizujmy gwałt? Nie chcesz to nie gwalcisz, proste.
Albo mnie rozwala jak łatwo takim ludziom przychodzi w ogóle do łba pomysł że np psy czy koty do wora i zakopać czy do jeziora
@dzkeson: a może zalegalizujmy żebyś nie miał prawa wypisywać głupot strasznych w internecie ośmieszających samego siebie?
Za każdym razem śmieszy takie #!$%@?. To ktoś Ci broni uciec do tej wielkiej wspaniałej "cywilizacji"? Siłą Cię tu trzymają? Droga wolna.
Ja wiem, że masz zbyt mały móżdżek, żeby pojąć że ktoś może mieć inne poglądy od Ciebie ale na szczęście nie żyjemy w komunistycznym ustroju
Równie dobrze możesz nie wierzyć w medycynę. Ale to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Chcesz, to umieraj pod płotem, nie przyjmując żadnych leków. Są tacy ludzie na świecie. Ale nie masz prawa mówić co ktoś ma robić z własnym życiem.
@dgzn: a ciebie siłą tu trzymają? Wprowadzą aborcje to możesz się wyprowadzić do Egiptu na przykład, ciepło tam jest i aborcja zakazana więc po co ten płacz?
Śmieszy mnie to #!$%@? o aborcji w cywylizowanych krajach (pomimo że nie jestem jej przeciwnikiem)
W wielu najszybciej rozwijających się stanach USA jest znacznie bardziej surowe prawo aborcyjne (mapka nie uwzględnia ostatniego całkowitego zkazu w Arizonie)
Floryda i Teksas których gospodarki wciągają razem wszystkie zachodnie kraje dupą (poza Niemcami) upadają bo w Miami ludzie nie chcą aborcji XD
Państwo opiekuje się wszystkimi: niepelnosprawnymi, starcami, słabszymi. Prawo powinno być równe wobec wszystkich niezależnie od tego co Ci los zgotował - tak jest w krajach cywilizacyjnych. Przecież nie zrzucamy juz niepełnosprawnych z gór. Nie robimy tego dlatego, bo on ma takie samo prawo do życia, jak Ty.
Tak samo ma