Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +155
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
nie wierzę, że są ludzie przeciwni aborcji jak w 90% cywilizowanych krajów normalnie możesz dokonać aborcji bez podania przyczyny w pierwszych tygodniach ciąży xD nie ogarniam tego po co ta walka zamiast to wprowadzić normalnie i dać każdemu wolny wybór i mieć to już raz na zawsze za sobą. Najlepiej urodzić niechciane dziecko i potem zdziwienie że nieszczęśliwe rodziny rozwody i tag przegryw pełen przegrywów.
@Towarzysz_Pawulon: Chiny i Korea Południowa też zbieraczu wisienek "( ͡~ ͜ʖ ͡°)".
Korea Płd to obecnie aborcyjny bałagan prawny od 2 lat, więc kiepski przykład
Czyli zgodnie z tą logiką jeżeli sprzeciwiasz się mordowaniu wcześniaków to musisz je wychowywać? XDDDD
Argumenty lemingów w sprawie aborcji są nawet głupsze niż katoli broniących wadliwych kilku tygodniowych zarodków
@Towarzysz_Pawulon: Była mowa o pojedynczych stanach USA, bo to jedyny przykład który pasuje do twojej tezy. Ty uznałeś Japonię, czy takie UK za konserwatywne, a nie są to kraje w których aż tak trudno o aborcję.
@Towarzysz_Pawulon: A Japonia to kraj, w którym wystarczy przejść się kilka razy do
Tymczasem odbierasz prawo rodzicom do decydowania o swoim losie w przypadku, kiedy o człowieku nie ma jeszcze mowy.
To jest brak konsekwencji. Ale czegóż ja się spodziewałem?
Leming symbolizuje liberała czerpiącego cały światopogląd z liberalnych mediów gardzącego problemami robotniczo-rolniczych warstaw które to kiedyś były motorem napędowym lewicy
Mi się słowo leming bardzo podoba, świetnie oddaje dzisiejsze czasy i nie jest takie negatywne jak fajnopolak XD
@smilealittlebit: Bo?