Aktywne Wpisy
enron +225
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +151
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

Dlaczego zakup mieszkania/domu jest łączony z założeniem rodziny? Przecież największa dzietność jest w krajach, gdzie jest problem z mieszkalnictwem, podobnie jak to było u nas za czasów PRL. Przecież to nie jest związek przyczynowo skutkowy. Kogo Wy chcecie oszukać?
Jakimś trafem wielodzietne rodziny to najczęściej te z problemami z własnym mieszkaniem domem w czasach kiedy działka kosztowała 20k, a budowa domu 150k + wykończenie (jakieś 20 lat temu).
Uprzejmie prosi się wykopków o nie łączenie tych dwóch odrębnych kwestii. Żeby mieć dziewczynę, nie trzeba mieć mieszkania czy domu. Możecie zawsze wspólnie odkładać, będzie łatwiej. A jeśli ktoś jest singlem 35+ to cóż. Chyba nie w mieszkalnictwie jest problem.
#nieruchomosci #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim