Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +593
źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#nieruchomosci #takaprawda
Tymczasem obecnie deweloperzy mają wykupione inwestycje na 1,5k roku do przodu, w 2023 schodził każdy paździerz, który łapał się pod program.
@makrel_gieldowy: Tak by było, kawalerki w top5 chodziłyby po 250k, bo deweloperzy panicznie chcieliby wszystko sprzedać, nawet ze stratą.
Ja się wychowałem na wsi, nie miałem markowych butów i 15 korepetycji i zajęć dodatkowych i żyje, mam 4 rodzeństwa i też jakoś żyją, potrafili wybudować dom.
Więc sam sie wyprowadz cwordzie.
Rozumiem ze 50m2 dla pary albo 60m2 dla pary z dzieckiem w mieście jest zarezerowane tylko dla CEO korporacji a reszta ma w---------c na wieś?
Albo jestes zwyczajnie glupi albo trolujesz bo takich pogladow nie ma nawet skrajna lewica
- Napisałeś, że wychowasz dzieci na wsi - czemu ich nie można wychować na wsi bez perspektyw? - wszyscy ludzie w polsce mają w---------ć do Warszawy, Wrocławia?
Jesteś uposiem z klapkami na oczach, tak życie nie wygląda i tyle.
Jak nie jesteś zaradny życiowo żeby zarobić na mieszkanie w Warszawie to wyjedź na wyspy, kup mieszkanie i wróć.
@Pieskor: a co najlepsze wtedy mieszkania kupował faktyczny wyż demograficzny czyli ludzie urodzeni w latach 80tych, gdzie teraz
źródło: Screenshot_20240410-190709-518
Pobierz@Pieskor: nie pamiętają co się działo z cenami po 2007, ot co.
Zdecydowana większość wykresów w internecie też pomija okres od 2004 roku kiedy była pompa jeszcze gorsza od obecnej