Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy wymagalibyscie od swojej dziewczyny/partnerki usuniecia zdjec ze swoim bylym z instagrama, facebooka itd?
Moja dziewczyna z ktora spotykam sie od 10 miesiecy ma fotki ze swojego slubu i swoim bylym mezem na facebooku i insta. (ona 33 lata, ja 35, takze mlodzi nie jestesmy) Fakt, to sa stare fotki sprzed kilku lat, ale wciaz dla mnie to jest upakarzajace jesli ktos np. wejdzie na jej profil i zamiast fotek ze mna, zobaczy fotki ze swiom bylym, gdzie np. caluja sie albo trzymaja za rece.

Wymagalibyscie usuniecia takich zdjec od swoich partnerek? Czy moze to za duzo i samolubne?
#zwiazki #rozowepaski #pytanie #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: skoro social ściek to wizytówka niektórych,

Więc skoro się rozwiodła z nim znaczy że nie chce mieć nic do czynienia z byłym mężem,
To albo trzyma te zdjęcia i wraca do typa albo niech usuwa wpisdu i zaczyna na nowo z tobą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pogadajcie te sprawę między sobą, powiedz jej jak się z tym czujesz i jeśli Wam zależy, kompromis się znajdzie. Przeszłość była, minęła. Liczy się tu i teraz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sam pisałem do swojej byłej dziewczyny, aby usunęła wspólne zdjęcie z Facebooka. Ja na twoim miejscu powiedział bym dziewczynie, że nie podobają się te zdjęcia, wg mnie nie powinno być problemów, ale jak będą to coś tutaj nie gra.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim może zamiast z góry ją oceniać to po prostu pogadaj z nią. Powiedz co czujesz wiedząc że ma ten te zdjęcia i jeśli jej na Tobie zależy to równie by usunęła te zdjęcia. A co do mojej opinii to mogła po prostu nie mieć silnej nienawiści do byłego partnera że chciałaby spalić wszystko to co miała z ex wspólnego i tym samym kasować wszystkie wspólne zdjęcia. Mogła po prostu nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Głupie pytanie - jak jest normalna to sama usunie.

Skąd wy te laski bierzecie? Jak ja byłem w związku to ogarniały takie rzeczy jak np. żeby nie chodzić same do klubów itp. Nie dlatego że nie mogą (bo mogą) tylko żeby nie prowokować nie potrzebnych sytuacji, myśli, powodów do zazdrości.

• Odpowiedz