Wpis z mikrobloga

@PsiPatrolek: co prawda nie zaglądam już tam zbyt często, ale z tego co pamiętam to właśnie ich standardowa praktyka - na czas ciszy wyborczej uciszamy forum.
Nie wiem - jakieś obawy ze strony administracji, czy jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@JestemKrzysio kiedyś to obawy może i słuszne ale teraz jak tam z 50 ludzi zostało może.. chciałem kartę graficzną ogłosić na sprzedaż może się przyda jakiemuś rozumnemu użytkownikowi,bo na olx zostałem już zwyzywany od oszustów,debili itp bo jak ja śmię chcieć pierw pieniądze a dopiero wysłać towar. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
Jatam czesto wchodze. Forum ciagle trzyma poziom.
Od wczoraj nie dziala ani strona glowna ani forum.
Mam nadzieje ze sie nie zwineli.
  • Odpowiedz
Wcześniej po prostu wyłączali możliwość komentowania przed wyborami. Dziwna sprawa, mam nadzieję, że forum nie padło, bo to jedno z ostatnich ciekawych for technologicznych w internecie.
  • Odpowiedz
@PsiPatrolek: no jest, ale pclab ma więcej userów, więcej tam ciekawych dyskusji, dlatego po cichu liczę, że jednak to chwilowa przerwa a nie uśmiercenie forum. Trochę dziwna sprawa, bo tak znikąd wyłączyli bez żadnego info.
  • Odpowiedz
Kiepsko to wygląda, najbardziej dziwi brak jakiegokolwiek komunikatu. Trochę to niepoważne, bo jednak tam dalej było ogromne grono userów i wypadałoby coś chociaż napisać...
  • Odpowiedz