@Przyjaciel_Rodziny: o rany, zamienili facet na babę i już żyłka pękła? I jaka ona tam silna - cały czas ma minę jakby miała się zaraz rozbeczeć. Książkę czytałem już z rok temu i przy serialu nawet nie zwróciłem jakoś na to uwagi.
@JackDaniels: Tak, miałem incydent kałowy. może nie zauważyłeś, ale race swapy, gender swapy i robinie z bohaterów rozchwianych emocjonalnie 15-latków to od dobrych 10 lat standard. Może wymagam za wiele, ale chciałbymn, by p--------y serial trzymał się materiału źródłowego na ile to tylko możliwe.
@Przyjaciel_Rodziny Ty panie ale Chińczycy zrobili swoją wersję zgodną z książką więc o co chodzi? Wiadomo E Netflix zrobi po swojemu ale zawsze możesz obejrzeć chińska wersję na yt
@Preacher123 kończy się pojawieniem sofony? Ona pojawiła się w 3 części dopiero. Nie obejrzalem serialu jeszcze. Był program wpatrujących się w ścianę?
@Preacher123 no to ta scena jest na początku 3 tomu. Ale dzieje się w czasach akcji filmu xD dużo skoków jest. Teoretycznie mógłbyś zacAc od 2 i byś zrozumiał. Jednak polecam rozpocząć od 1 mimo że najnudniejszą część to i tak polecam.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link