Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +88
Bruce Willis nie zmienił tylko kariery. On zmienił czyjś los.
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
źródło: 1000015276
Pobierz
zajsty +32
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz

Mialem kiedyś stronkę, gdzie polecałem jakieś produkty z g2a. Po latach zalogowałem się na g2a i widzę, że mam do wypłaty prawie 1000 eur. Są metody płatności:
- przelew bankowy
- payoneer
- skrill
- bitcoin
Jest jakaś opcja, by w tej sytuacji uminąć US?
#kryptowaluty #bitcoin #shitcoin #skrill #payoneer #us #skarbowka #urzadskarbowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Co do opłacania rachunków przez lokatora, to pytałem kiedyś o to na wykopie to pisali, że nie muszą one być opłacane przez lokatora, a wystarczy, że w umowie się wpisze jaka część jest za rachunki, a jaka
Co do opłacania rachunków przez lokatora, to pytałem kiedyś o to na wykopie to pisali, że nie muszą one być opłacane przez lokatora, a wystarczy, że w umowie się wpisze jaka część jest za rachunki, a