Aktywne Wpisy
Tymariel +254
Hej Mirki i Mirabelki. Wczoraj wskoczyła mi nowa odznaka. Jestem już na wykopie od 15 lat. Z tej okazji mam zaszczyt ogłosić, że organizuje #rozdajo 150€ dla jednego Mirka/Mirabelki!
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
DzonySiara +631
Chyba najlepsze rozwiązanie jakie mogło zostać wprowadzone...
#technologia
#technologia
#chwalesie #sport #dzieci
z jednej strony byliście uciśnieni i pewnie wobec była stosowana przemoc, z drugiej strony w internecie sami to czynicie.
Współczuje temu chłopakowi, jednak gdybym wiedział że pisze jakieś głupoty na tagu przegwu albo jakich chanach, domagając się ,,represji nad Julkami albo lgbt" to bym go szkalował w necie.
Wiekszosc rodzicow ma w dupie takie sytuacje I mowi cos w stylu "daj spokoj, wkoncu sie znudzi" tymczasem obojetnosc na takie zaczepki jest kolosalnie negatywna i powoduje problemy w pozniejszym zyciu.
Nie wielu z nich rozumie ze musi sie dzieciak postawic inaczej zostanie kozlem ofiarnym do konca szkoly.
Chociaż zdaję sobie sprawę, że są tu tacy, o których piszesz lecz trzeba mieć na uwadze, że ci najgłośniejsi
jak ktos wstaje o 5 rano żeby zawieść dzieciaka na zawody sportowe to dla mnie z 98% prawdopodobienstwem nie jest patusem.
Patologie uosabiam z kimś kto ma w dupie dzieci i chla po nocach.
Masz racje ze rodzic zawsze będzie usprawiedliwiać, ale ja przeważnie zakladam że ktoś mowi prawdę i ma dobre intencje. Jak jest i tak się nie dowiemy.
@TonyMalin: albo bijesz albo ciebie biją. Wybierz mądrze.
Komentarz usunięty przez autora
@NieMamOjca
Jak widac nie wszyscy.