Wpis z mikrobloga

• 1
@noipmezc Samsung Avila xD pamiętam jak się dało wejść do ustawień przez klawiaturę numeryczną i podkręcić moc głośnika xD ahh ten tuning
  • Odpowiedz
@noipmezc: Nokia 5800.

Niby kombajn, niby super, a w rzeczywistości nic nie można było na nim robić. Wróciłem do K850i, gdzie miałem swoje ulubione gry java, a do smartfonów wróciłem dopiero, gdy dopiero miały sens, czyli do galaxy S3 z tego co pamiętam.
  • Odpowiedz
@SprzedamSkode: kiedyś jeszcze chciałem to kupić, ale drogie jak cholera i pewnie wsparcie na 2 lata + praktycznie zero by było na xda i odpuściłem. Teraz niestety się przesiadłem na iOS (naczelny hejter apple tutaj) bo jednak stwierdziłem, że nie potrzebuje tej tony bajerów i aplikacji do mierzenia częstotliwości pierdów + gierek gdzie jest więcej reklam niż gry

https://www.fxtec.com/pro1x

trzymaj link jakbyś chciał kiedyś kupić (out of stock)
The_Rainman - @SprzedamSkode: kiedyś jeszcze chciałem to kupić, ale drogie jak choler...

źródło: 5c87b356f2fc0_o_full

Pobierz
  • Odpowiedz
@ll_Mario_ll: przed pierwszym iphonem praktycznie cały rynek to były jakieś brłki z malutkim ekranikiem i klawiszami, tamten dotykowy ekran na tamte czasy to było marzenie wielu osob, potem wszyscy zaczeli kopiowac od nich
  • Odpowiedz