Aktywne Wpisy
WielkiNos +629
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +30
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
1. Nazywał darmozjadami ludzi poniżej drugiego progu podarkowego, on oczywiście był powyżej. Myślał, że wyższa stawka obejmuje całość dochodów, a nie to co powyżej progu.
2. Chłop kłócił się ze mną o jakiś temat turystyczny. Merytorycznie nazwał mnie biedakiem, który był tylko w Egipcie więc się nie zna. On jest na Zanzibarze w najdroższym hotelu i się ze mnie teraz śmieje. Jako dowód wrzuca sfabrykowaną rezerwację
I w sumie masz rację, jak się wejdzie w jakiś wątek gdzie ktoś czegoś szuka, pyta to zupełna zmiana podejścia do $ niż w tematach zarobków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@masz_fajne_donice: Ależ wysryw. Nie potrafisz sprawdzić średniej krajowej i mediany? Nigdy nie zapytałeś współpracowników ile zarabiają? Nie jesteś w stanie wycenić własnego stanowiska?
@Tiab: tak, "programiści" to z mojej strony skrót myślowy, opierał się na tym, że dałeś tag #programista15k i "wykopki 15k", więc to zaszufladkowanie nie wzięło się znikąd.
Tym bardziej ten wpis wydaje się bezsensowny.
Nigdzie nie pisałem, że jestem bezwzglednie miły i nie wkurzają mnie bezinteresownie hejterskie teksty.
Grunt to być szczęśliwym. Człek najwyraźniej jest, a ty zdaje się że nie