Aktywne Wpisy
magiol +14
Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
KingaM +25
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
czemu? tl;dr skradziono mi 6 dni temu konto steam z skinami wartymi około 25 tysięcy złotych
6 dni temu straciłem dostęp do swojego konta steam na którym miałem ekwipunek w postaci skinów csgo o wartości ponad 5000$. Złodziej przejął hasło do maila przypisanego do konta (hasło wyciekło w związku z jakimś dużym wyciekiem bazy danych). Usunął dodany numer telefonu i zmienił maila.
Od razu wysłałem ticket do supportu. Minęły 4 dni i support poprosił o dodatkowy kod do zarejestrowanej gry, który im wysłałem. Niestety nadal nie mam odpowiedzi, a dokładnie za 22h minie równo 7 dni od kradzieży konta. Więc złodziej mając aktywowanego steam guarda będzie mógł wysłać ekwipunek na inne konto.
#steam #csgo #csgotrade #csgolounge #kradziez #pomoc
a tak serio wspolczuje, mi rok temu tez p------l jakis rusek konto, ale ja tam mialem skiny czy skrzynki o wartosci 500zl, z tego co pamietam to u mnie steam dosc szybko odpisywal, wiec albo masz jakiegos pecha, albo przed swietami nic nie robia
Nie ma innego kontaktu. Jedyny kontakt ze steamem to właśnie support czyli ticket.
@ReevoX ominął wszystko, mając dostęp do maila musiał znaleźć sposób, moze sam wyszukał jakis kod do gry która była aktywowana
Piszesz po Polsku do supportu? jeżeli tak to pisz po Angielsku nawet przy użyciu translatora.
Jeżeli jakimś sposobem udało mu się przesłać skiny to już ich nie odzyskasz, valve nie cofa skinów, musiałbyś być znaną osobą w świecie csa i mieć potężne zasięgi.
@sk911 @Sony_Toprano @kokot1 @liga @ReevoX @Marcines
Konto finalnie odzyskałem razem ze skinami, bo była blokada na wymianę po zmianie tyłu wrażliwych danych, bodaj 15 lub 30 dni.