Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dam2k01: przeczytała, pisaliśmy trochę. Zaproponowałem spotkanie w piątek, było to dwa tygodnie temu. Powiedziała, że nie może w ten konkretny piątek ale może w weekend, napisałem, żeby dała znac jak będzie wolna w weekend to po nią wpadnę i gdzieś wyskoczymy. W niedzielę napisała, że ma okres i źle się czuję xD. Po kilkunastu minutach skasowała wiadomość, ale ja ją i tak widziałem w powiadomieniach.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): ale bzdury piszesz z tym, że ma okres to na pewno wymówka, przecież szansa, że kobieta ma okres w danym dinu jest spora pewnie z 15-20% i jak to napisała, to to mogło być prawdą.

Teraz ty myslisz, że ona cię zlalała ona zaraz pomyśli, że ty ją zlałeś, bo już więcej nie napisałeś, więc ci nie zależy. #bekazprzegrywa ziomuś no iksdee

zaraz jakiś chad light ją wyrwie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Ja to rozumiem, że mogła mieć okres i się źle czuć, tylko po co w takim razie od razu kasowała ta wiadomość? Normalnie bym odpisał, że spoko i możemy zorganizować to za tydzień czy kiedykolwiek, a tak skasowała i nic nie napisała. Poza tym, była średnio chętna na spotkanie tak czy inaczej.

• Odpowiedz