Wpis z mikrobloga

Xd znam to uczucie bardzo dobrze, miałem podobną historię.

Ogólnie to już jest któryś z kolei tego typu wpis
  • Odpowiedz
kosmiczne opowieści, nie dość, że na maksa irytujący głos, to jeszcze jak ktoś jest sceptycznie nastawiony do tematu, to daje się wyczuć taką nutkę irytacji z jednoczesnym poczuciem, że gdyby taki sceptyk stał obok niego, to dostał by kosę pod żebra

@mirko_anonim: nie miej żadnego argumentu dotyczącego jakieś braki merytoryczne w jego materiałach, p---------l się do tonu głosu i jakieś fantastyczne historie
i kto tu jest bardziej odklejony xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
LM317K: albo w najnowszym filmie: zarzuty, że rząd usa zaprzecza, że ma ciała i statki kosmiczne są wyśmiewana. No a kto ma wam to powiedzieć? Św. Mikołaj? XD Oczywiście, że powie wam to rząd usa, ale jak mówiłem jesteście fanatycznymi wyznawcami kościoła ufo/uap i nic tego nie zmieni. Wy nawet gdybyście się dostali do miejsc gdzie waszym zdaniem usa trzyma te ufiaki i byście tam ich nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): > ufo historie, który na poważnie traktuje takie tematy jak: jakaś wysoka dziwność (elfy, skrzaty, krasnoludy… no ludzie xD), że księżyc jest bazą kosmitów, że sowy to ufo (bez kitu ostatni odcinek xD).

Ale to jest nic w porównaniu do tego co się dzieje u nich na discord, czyli prawdziwej wylęgarni szurii, polecam dołączyć ( ͡° ͜ʖ ͡°). Napisałem kompletną głupotę, a te gamonie
  • Odpowiedz