Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +194
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Kaczyński co prawda obiecał, że kobiet nie będą powoływać, ale Kaczyński już nie rządzi, Tusk niczego nie obiecywał, a mąż
@magdalena-gaska: tylko, że faceci nie będą mieli takiej możliwości, bo wiadomo opresyjny patriarchat i takie tam.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@Glikol_Propynelowy: jak przyjdzie co do czego to i tak je puszczą, bo jak to tak, żeby kobieta ginęła w okopie z wyrwanymi flakami od odłamków moździerza?! Puszczą je i będą robić za zasób reprodukcyjny dla facetów z zachodu, tak jak to teraz robią ukrainki.
─────────────────────
·
@mirko_anonim: Ale zdziwko zaliczycie jak przyjdzie co do czego xD. Nie po to robią taka, a nie inną ustawę, żeby później zmieniać zdanie. Gdyby chcieli wypuszczać kobiety z kraju ogarniętego wojna, to zawarli by to w ustawie o obronie ojczyzny, nikt nawet nie miał takiego pomysłu, mimo wielu poprawek zgłaszanych do tej ustawy. I żeby nie było, ja tego nie
─────────────────────
· Akcje:
Dowód: https://www.economist.com/europe/2017/06/01/who-gets-into-more-wars-kings-or-queens
A dzis za współczesne wojny odpowiadają kobiety. Tak, kobiety są na wszystkich najważniejszych stanowiskach militarnego kompleksu największego mocarstwa i tak jest już od
Tak, na pewno u nnas teraz w razie konfliktu kobieta wywoła wojnę, kobieta podejmie decyzję, że tylko mężczyźni mają walczyć, kobieta Cię doprowadzi do woja i otworzy granicę dla kobiety żeby mogły s--------c .
@magdalena-gaska: Tu napisałaś. A ja powiedziałem, że ani w przeszłości nie było to prawdą, bo statystyka wskazuje, że kobieta u koryta chętniej wywołuje wojnę ergo "każe iść mężczyznom na wojnę" oraz dziś kobiety są na stanowiskach decyzyjnych i będą robić to samo co robiły w przeszłości. Wojna w Syrii to był pomysł Nuland, Power, Rice,