Wpis z mikrobloga

tajger przegrał. Przy życiu w necie utrzymuje go tylko Azbest, który teraz specjalnie nakręca uszatka na aferkę że nie opłaci mu rachunków za prąd etc. ale nie dajcie się zwieść, bo to tylko taktyka, by podtrzymywać uwagę wokół melina, a tak naprawdę naturalizowany belg opłaci wszelkie zobowiązania swojej pacynki. Niemniej jednak tajger przegrał i w końcu ma to na papierze w postaci wyroku, a także ujemnego salda na koncie i bycia czyimś utrzymankiem. Do tego w------o go z pracy - nie wiem czy za pijaństwo, prawdopodobnie tak (jeśli to prawda, to gratuluję niezwykłej zdolności podcinania sobie gałęzi na której siedział). Dla mnie jest już skończonym człowiekiem. Miesiące i lata będą mijać, a on i tak konsekwentnie będzie p-------ć że jest górą, a nie dołem. Zamieszczałem na tagu wiele postów o tym, że uszak ma jakąś schizofrenię czy coś, bo wierzyć się mi nie chce po dziś dzień, że można mówić tak nieprawdziwe rzeczy do kamery z takim przekonaniem. Najlepszą drogą byłoby jednak wstawienie uszatnika do psychiatryka, bo jego urojenia może jeszcze nie teraz, ale w końcu staną się groźne dla niego samego, a on nie przestanie szukać wyimaginowanych wrogów. Może to zaowocować już niekoniecznie pozwem od kolejnej osobistości internetowej, tylko spuszczeniem mu w-------u któregoś dnia. Tak poza tym ten gość nie jest w stanie ogarnąć siebie, a co dopiero ogarnąć życie rodzinne. Zdjęcie z wyciągu bankowego pokazało, do kogo konto należy. Przy nim "Chłopaki do wzięcia" to prawdziwi biznesmeni posiadający cel w życiu. Nie sądzę też, by uszatnik odzyskał też swój animusz, którym tak emanował na gniotach, ponieważ sprawa z @bodychrist_official udowodniła mu, że nie jest nietykalny. I bardzo dobrze. #bonzo
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drill90: 2 lata urlopu dziekańskiego na bonzologii miałem, co tam się o------o? Amelkę w końcu zabrano? Co to za wyrok? Jest gdzieś jakieś streszczenie ostatnich sezonów życia melinów?
  • Odpowiedz
@Drill90: Bardzo mądre słowa, Azbest z tigerem to bez siebie żyć nie potrafią xd sprawa z bodim go utemperowała,pytanie tylko na jak długo. Już od dawna mówię, że kreowanie tigerowi wrogów z ktorymi wygrywa kiedyś skończy się żle, Bobi załatwił to jak cywilizowany człowiek i poszedł do sądu, a co będzie jak tiger trafi na jakiegoś sebixa którego na live nawyzywa? Zamiast do sądu może trafić na sor, kiedyś wracając
  • Odpowiedz
@Drill90: mi się wydaje, że azcwel liczył na dół meliny za 20k, ale odkąd tajger posłuchał się jak pies wykopków z tagu bonzo to wywindował cenę i wyruchał ciotę z Belgii na hajs. Teraz jest drama bo azcwel liczy na to, że uszaty kłamca i melepeta dotrzyma słowa.

Problem jest taki, że tajger nawet jakby miał w sobie resztki honoru i godności, to nie umie czytać ani słuchać, ani za
  • Odpowiedz
@Silklash: Podejrzewam,że żadnej checi na przejęcie dołu nie bylo, tiger zaczal gadac o zwiekszeni ceny po tym jak wykop zaczal sie smiac,wiex podejrzewam, że to byla wkretka azbeta. Tutaj bardziej poszło o to,że gnik coraz wiecej zapewne żądał od swojego kochanka, pojawi sie nowy hejter ktory wedlug niego bedzie chcial mu odebrać gnika to znowu pojedzie sie plaszczyc z happy mealem xd
  • Odpowiedz