Aktywne Wpisy

cypisek84 +112
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
KonwersatorZabytkow +491

Ja pier..le.
Jaka dziecinada.
Gość ma problem z emocjami.
źródło: Pekka-Kallioniemi-w-serwisie-X-„The-epitome-of-I-m-not-mad-you-re-mad-https-t-co-luc7DP4i40”-X
Pobierzźródło: qut9zjja68pc1
Pobierz"How dare Don Lemon ask any tough questions to billionaire who works 16 hours a day?"
źródło: tdciwcekqbpc1
Pobierzmusk jest jak czarny charakter z filmów o bondzie i to z tych starszych, gdzie byli oni bardziej przerysowani i groteskowi
@naczarak Gdzie tak powiedział? W którym fragmencie mówi You are upsetting me.? Dlaczego w cudzysłowie są umieszczone słowa których Musk nie powiedział? Ja wyraźnie to słyszałem:
dobra, mówi "you are upsetting me" w 1:05, ale to jest zupełnie inna część wypowiedzi. Jak już cytować to
Ok. Troszkę przycięli. Ale co zbroje obsrał to jego xD
Nie wiem może już jestem stary ale taki dyskurs zwłaszcza w mediach jest dla mnie strasznie żenujący. Elon zbyt lotny nie jest więc co powiedzieć o ludziach którzy muszą "przycinać" jego wypowiedzi żeby to udowodnić.