Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +421
Anthony Napolitano - skąd oni biora te imiona i nazwiska? Przecież to brzmi jak chłop byłby jakimś aktorem p---o filmów gejowskich z lat 90 :D nie wierze ze po rodzicach się tak nazywa
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
FeniFikerr +15
Takie coś było pjte nie pierwszy raz wczoraj i jakie to jest CUDO! k---a, wstaję normalnie przed 6:00 tak jak przez cały tydzień i 0 kaca, nie ma Sahary w ryju... Normalnie najlepsza w---a ever. #wodka #a-----l #pijzwykopem
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #rosja
Gdzie masz armię która prowadzi wojnę obronną i nie ma poboru? xD z kim ja siedzę na tym portalu? Same dzieci i ukraińska lub ruska propaganda, no i pożyteczni idioci wypowiadający się na tematy których nie rozumieją
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jerry664: oczywiście, bo mamy XXIw pełny dostęp do mediów ¯\(ツ)/¯ które będą/są pełne wrogiej propagandy, której celem będą ewentualni ochotnicy ¯\(ツ)/¯
Inna kwestia to realizm, serio uważasz że państwo może zaryzykować że ochotnicy się pojawią ? a co jak się nie pojawią ?
@tellet: ¯\(ツ)/¯ kiedy, jakich ochotników a jak ochotnicy się rozmyślą ? przypomnę, pisałeś o armii zawodowej, dziś nasza armia to 90K żołnierzy (realnie) i to już morduje nasz budżet, do walki z kacapem musisz mieć te 200-300K + drugie tyle rezerwy - skąd wsiąść na to kasę ? rezygnujemy z nowoczesnych systemów i idziemy z RPG-7 na kacapskie
@TheDrolix: jedno państwo owszem, jeden człowiek to już nie. Czy w Rosji rządzi Putin, czy rządziłby idol zachodu nieboszczyk Nawalny, interesy Rosja ma te same, a wojna jest emanacją interesów Rosji.
@mike100: za to bańzdwo bolzgie, siedząc w odpowiedniku rumunii z 1939, na pewno będzie się martwiło bardziej xD
I ja mam za to ginąć xDDDDD