Aktywne Wpisy

mickpl +511
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz
iontal +15
Mój 13-letni kuzyn, z którym mam b. dobry kontakt, zapytał mnie wczoraj czy naprawdę #alkoholizm jest w Polsce takim problemem, bo on dużo o tym słyszy od rodziców, w szkole i w mediach, ale tak naprawdę na pijanych ludzi trafia bardzo rzadko, może raz w miesiącu widzi jakiegoś zataczającego się żula. Nie mam zdolności dydaktycznych, jak krótko i sensownie wytłumaczyć chłopakowi, że jednak w PL a-----l jest często nadużywany?
#
#

Hej Mirki mam pytanie - pochodzę z rozbitej rodziny, mieszkam sam wyprowadziłem się od ojca lata temu i 11 miesięcy temu poznałem swoją aktualną dziewczynę. Myślimy nad tym aby razem zamieszkać. Tak się złożyło, że ona mieszka tylko z mamą, ojciec pochodził z zagranicy i ich zostawił. Jakiś czas temu potrzebowałem swojego starego do pomocy z autem i poznał się z matką mojej dziewczyny pod jej domem. Kulturalnie pośmialiśmy się i oni wymienili się numerami aby "wiedzieć co tam u nas". Niestety teraz kilka miesięcy temu okazało się, że matka mojej dziewczyny jest w ciąży z moim ojcem. Nie wiem z jednej strony wydaje mi się że takie rzeczy się zdarzają z drugiej strony to dla mnie dziwne, bo jakby ona ma brata który jednocześnie jest moim bratem. Nie wiem co o tym myśleć
#podrywajzwykopem #przegryw #zwiazki #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: pobrane (1)
Pobierz