Aktywne Wpisy
Dd9900 +156
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +101
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Mały update mojej aplikacji #mirkorandom
Troszkę ogarnąłem kod, dodałem parę rzeczy.
Adres aplikacji: mirkorandom.x25.pl
Adres kodu na githubie razem z opisem zmian: github.com/mazaq1/mirkorandom
Zapraszam do obserwowania #mirkorandom oraz chętnie przyjmę pomoc w rozwijaniu aplikacji. Mile widziane nieśmieszkowanie z kodu źródłowego ;).
Jeśli nie programujesz to chociaż przetestuj i podziel się uwagami co do intuicyjności.
Dodam tylko że właśnie na mirkorandom ostatnio wylosowano zwycięzce GameBoya.
Aplikacja totalnie na licencji open bez żadnych zarabiań ;P
źródło: comment_2uAiRQqG6iShaXMAJcN4aWHS73ZDIOdO.jpg
Pobierz@Rev: czy możesz sprecyzować. Jeśli chodzi o HTML i JS to jest to do podrasowania, natomiast wdzięczny będe za jakieś konkrety w losuj.php
@mazaq1: ;_;
@gribos: no i? oślepłeś już? jak mnie wkurzają takie janusze programowania, hurr durr tylko obiekty... tak samo jakby do hello world miał szukać frameworka. Cały ten projekt ma jeden plik z jedną funkcją switchem na kilkanaście lini. @mazaq1 miał dobry pomysł i go zrealizował, działa i gitara