Aktywne Wpisy

michal-golkowski +555
Dzieeeń dobry, Wykop!
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
źródło: 079n
Pobierz
Trochę przymroziło ostatnio więc niezależna Rada Naukowa Wykopu im. Chłopskiego Rozumu odwołuje globalne ocieplenie.
#klimat #srodowisko #pogoda #heheszki
#klimat #srodowisko #pogoda #heheszki
źródło: IMG_20260130_091109
Pobierz

Ale swego czasu miałem coś pokroju ibs, trochę się poprawiło, ale niestety kupa ciągle jest miękka, więc długo się wyciera. A ty ile razy się podcierasz? Serio pytam. Bardziej 5 cyz bardziej 20? XD
@drogba90 chyba wrócę do sypania otrsb pszennych
BTW zbyt duza ilosc blonnika tez nie jest dobra, domsyalm sie ze jesz produkty ktore Tobie szkoda stad takie stolec i problemy z IBS.
To stolec wcześniak dlatego takie problemy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Gdy jestem w hotelu to po dwójce idę pod prysznic żeby mieć czystą dupę.
Od maleńkości bałem się że mi się nie uda idealnie podetrzeć więc mój organizm nauczył sie chcieć dwójkę tylko wtedy gdy można umyć
Ostatnio problemy pojawiły się po zatruciu i jakoś nie mogę ich "opanować" od paru tygodni
@sberatel próbujesz mnie obrazić czy co masz