Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @DrGreen_2 chyba normalnie. Kanapeczki z warzywami, jakieś parówki, czasem jajo, zupa, ziemniaki z mięsem, jakiś makaron,platki kukurydziane.
Ale swego czasu miałem coś pokroju ibs, trochę się poprawiło, ale niestety kupa ciągle jest miękka, więc długo się wyciera. A ty ile razy się podcierasz? Serio pytam. Bardziej 5 cyz bardziej 20? XD

@drogba90 chyba wrócę do sypania otrsb pszennych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: prawidlowy stolec powinien miec taka konsystencje, ze prawie w ogole nie musisz sie podcierac, ma byc nie za twardy ale nie za miekki, ma wyjsc latwo i dosyc szybko. Podcieram sie szybko i krotko.

BTW zbyt duza ilosc blonnika tez nie jest dobra, domsyalm sie ze jesz produkty ktore Tobie szkoda stad takie stolec i problemy z IBS.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): W zasadzie to się nie muszę dokładnie podcierać - bo od dziecka mam tak, że dwójkę chce mi się rano albo wieczorem, gdy jestem w domu i mam dostęp do bidetki.
Gdy jestem w hotelu to po dwójce idę pod prysznic żeby mieć czystą dupę.
Od maleńkości bałem się że mi się nie uda idealnie podetrzeć więc mój organizm nauczył sie chcieć dwójkę tylko wtedy gdy można umyć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @DrGreen_2 raczej już mi nic wybitnie nie szkodzi, jest lepiej niż parę lat temu, kiedy przed pracą musiałem iść do toalety 2 razy na 30 minut.

Ostatnio problemy pojawiły się po zatruciu i jakoś nie mogę ich "opanować" od paru tygodni

@sberatel próbujesz mnie obrazić czy co masz
  • Odpowiedz