Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Specjalista np. elektryk z doświadczeniem nie j---e jak robol za grosze.
Co do budowlanca, to też znajdą się osoby co nie z---------j 200h + miesięcznie, robią kasę, mają dobrą jakość i lepsze standardy pracy czy nawet sprzętu. Ale no jednak też jest dużo takich
Normalnie w pracy ma szacunek i z dyrektorem jest na Ty. Jak mu opowiadałem o tym jak ja mam i że presję w Sprintach to mówił mi że nie chciałby tak robić.
@Milo900: byłeś. A jak ktoś mówi o przekwalifikowaniu się to nie chodzi mu o pracę u kogoś innego za małe pieniądze, obowiązkowe nadgodziny i pomocników napędzanych małpkami tylko jedno, maks dwuosobowy team który zarabia godne pieniądze, ma terminy na za pół roku i kończy o danej godzinie. Do remontu biorę z 3/4 ekipy rocznie i dosłownie się trzeba prosić o to żeby ktoś coś zrobił
Pojedynczy elektryk, malarz czy wykonczeniowiec którzy robią w mieszkaniach dużo kasują i nie muszą się przejmować pogodą. Mój wykonczeniowiec też teraz najbliższy termin na koniec czerwca…
Wiele takich nie ma nawet profilu na Google maps bo mają aż za
Ogólnie to nienawidzę budowlańców, nie lubię uogólniać, ale na 20 ekip tylko 1 ekipę bym był w stanie polecić i to tak