Aktywne Wpisy
AlexBrown +1
#remontujzwykopem
Nie mogę zakręcić tego zaworu. Ani drgnie. A muszę wymienić uszczelkę w kranie. Czy może powinienem pomajstrować z tą śrubką?
Nie mogę zakręcić tego zaworu. Ani drgnie. A muszę wymienić uszczelkę w kranie. Czy może powinienem pomajstrować z tą śrubką?
Tak właściwie to co się tu o------o przez ostatnie 2 lata, że Lando od bohatera wykopków przeszedł do roli największego nemesis?
Wystarczyło trochę przycisnąć Maxa?
#f1
Wystarczyło trochę przycisnąć Maxa?
#f1
Teraz: kółka w górach
Nie pamietam czy tutaj o tym mowila, sle ogólnie polecam Sabine.
@Pethaf: aby zająć najmniejsze organizmy wszechświata. Wiesz, to tak na prawdę jest największe miasteczko wszechświata dla mikrokosmitów.
Ale po co mikrokosmitom taki roller coaster? Aby z nudów nie zaczęły się łączyć ze sobą tak, że powstałby największy mutant s------l, który zniszczyłby ludzkość.
@Pethaf: a dlaczego mam tu konto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kupamilosci: bo to tradycja, że zderzacze hadronów robi się w Szwajcarii
@Kupamilosci: i tak to robią pod ziemią więc c--j z tymi górami xD
@KochanekAdmina: tylko, że pewnie pod tamtą ziemią są głównie kamienie w których "nieco trudniej" się kopie.
@Pethaf: żeby poznać naturę wszechświata.
Podczas zderzeń cząstek wytwarzają się nowe. Im większy zderzacz, tym większa energia i warunki bliższe tym jakie panowały podczas Wielkiego Wybuchu, a tym samym większa szansa na poznanie nowych cząstek.
Aktualnie bodaj liczymy na to, że uda nam się poznać czym jest ciemna materia.
Może się to wszystko wydawać marnotrawieniem pieniędzy, ale postęp ma swoją cenę, a