Aktywne Wpisy

Czemu ludzie robią ta sałatkę? Przecież to mdłe, obrzydliwe i całkowicie niesmaczne. Ktoś je to z przyjemnością? Dosłownie to jest najgorsze danie polskiej świątecznej kuchni i ciężko mi wyobrazic sobie coś co to g---o przebija #gotujzwykopem #jedzwykopem
źródło: 1000007009
Pobierzczy lubisz sałatkę jarzynową?
- uwielbiam <3 50.1% (257)
- może być :| 29.8% (153)
- nienawidzę :(( 20.1% (103)
A ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

Czy ktoś znający się na komputerach pomoże w takiej sprawie - na pewnej stronce musze wypełniać dużo danych. Pola są powtarzalne. Czy jest coś takiego, jak "autowypełnianie"? Czy jest możliwość w jakiś sposób ustawienia, aby wchodząc na daną stronkę, pola były już automatycznie wypełnione wg mojego schematu (ale żeby można było to edytować). Sprawa dotyczy też pól "wyboru" (np tak, nie) - chcialbym, żeby wstępnie były zaznaczone pola od razu np na "tak" - i tu też chciałbym miec mozliwośc edycji.
Znalazłem rozszerzenie AutoFormer+ do przeglądarki - ktoś z tego korzystał? Jednak tutaj ograniczeniem byłaby jedynie funkcja autowypełniania pól - chyba tam nie ma możliwości automatycznego zaznaczania pól "tak/nie" itp.
Prosze o podpowiedź, pozdrawiam!