Wpis z mikrobloga

Ostatnio wykop.pl atakuje troll o nicku Pastor777, wysyła losowe zdjęcia zapewne z instagrama lub Facebooka na #pokazmorde i #chwalesie , lubi się również przechwalać gotówką której nie ma, tak się składa że mam screenshota jego wpisu, który udostępniam poniżej, na screenie widać jak z jednego z swoich multikont chwali się ilością posiadanej gotówki, tak się składa, że zajmuje się pisaniem GUI do swojej prywatnej aplikacji i zacząłem szukać interfejsu po internecie, ponieważ i tak jest prywatna to gui może być jakie chce. Szukałem kilka stron i znalazłem jedno do panelu i drugie do aplikacji gradio (AI) Znalazłem przypadkiem w jakimś zbiorze na stronie to: https://mophy.dexignzone.com/xhtml/index.html?theme=1 Po ustawieniu na motyw czarny i zmienieniu parametrów w konsoli po prawej stronie lub na dole (Zależy gdzie ją masz) możesz wywołać właśnie taki efekt jak Pan Pastor!, nie wierzcie we wszystko co widzicie nie sprawdzając tego ;)
Używał również tagu #frajerzyzmlm do poniżenia mnie, lecz niestety administracja usunęła jego wpisy!
Używał Nicku podobnego do mnie i nie tylko do mnie, atakował farbowanego liska i A__S z administracji na nocnej! Jeśli teraz to czyta zapewne się odzwie ;)

Współczuje osobą, które mu uwierzyły.....

#mlm #pieniadze #programista15k #heheszki #wykop #moderacjacontent #moderacja
C..... - Ostatnio wykop.pl atakuje troll o nicku Pastor777, wysyła losowe zdjęcia zap...

źródło: 1b5330c4e1a7e

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach