Aktywne Wpisy

Nutaharion +136
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta

źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Mam 46 lat,nie narzekam ale chcialbym podbic tescia przez terapie. Jest tu jakis ziom co praktykuje tutaj?
glownie chodzi mi o badania ktore sa pare razy drozsze niz w Polsce a niezbedne do calego procesu oraz zrodlo. Konto na Androchem jest uprzedzam-Tongat ali to za malo.
Tutaj masz strony, wybierz UK. Wszystkie legitne.
Rok kuracji zamykam w 300£.
@gonzo91 w Polsce prowadzi Cię jakiś endo prywatnie czy jak to ogarniasz?
Dużo latam pomiędzy PL-UK, tak średnio co jakieś 3 tygodnie. Więc robię robię sobie raz w miesiącu badanie krwi. Kiedyś mi wyszedł teść na dolnych widłach, mimo że jedzenie trzymam w 80% czysto. Snu mi też nie brakuje. Ogólnie czułem się słabo.
Mam ziomka, który jest prowadzony przez endo, podobne objawy co u mnie wiek itd. Znalazłem lekarza co mi wypisuje recepty na
Nie bije HCG profilaktycznie, wg badań krwi nie mam takiej potrzeby, szczególnie przy tak małej dawce, a jest to kolejny koszt. Staram się wszystko trzymać na minimum.
EDIT:// ogółem omka wyjdzie taniej w ogólnym rozrachunku jakbyś chciał to brać pod uwagę. Początek może być trochę "bumpy" ale potem
Jeżeli chcesz teścia to nie dla ciebie porada.
Zacząłem 3 miesiące temu enclomiphene z receptorchem. 6mg ci drugi dzień. Mam w normie teścia, ale wolny był niski ze względu na duże shgb.
Bardzo dobrze to działa. Teść skoczył 2x i jestem obecnie ponad zakresem. Wolny teść jest w
Tak samo jak TRT jest normalna terapia przy niedoborach testosteronu. Nie ma przy tym nic nielegalnego.
To częściowo prawda, polecam sprawdzać każdy kraj z osobna do którego będziesz leciał z fiolkami. Polska czy UK traktują teścia bardzo lekko. Jeśli się nie mylę to np. Włochy mogą cię wsadzić za to. Chyba trzeba mieć jakąś notkę od lekarza albo kopię recepty, żeby być bezpiecznym
Enklomifen? To ten jeden z 2 składników które występują w klasycznym clomidzie? Da się to kupić u nas w kraju?
Rreceptorch co
Tak clomid to mieszanka zuklomifenu i enklomifenu. Z tym że sam enklomifen daje mniej efektów ubocznych u mężczyzn.
Inny Mirek zamówił z tych trzech sklepów
Enklomifen blokuje receptory estrogenu w przysadce.
Stąd będzie go więcej we krwi. Przysadka wytwarza więcej LH, który powoduje zwiększenie produkcji teścia i chyba samego estrogenu też.
Im więcej teścia tym więcej będzie estrogenu, ponieważ test aromatyzuje do estrogenu. U osób otyłych będzie jeszcze więcej aromatyzowac, bo enzym jest wytwarzany przez
enklomifen to na pobudzenie przysadki do wydzielania LH które powoduje produkcje testosteronu przez j---a a ten tadalafil w jakim
Tadalafil powinien poprawić stosunek testosteron: estrogen. Ale nie są to jakieś zawrotne ilości.
Ogólnie to ludzie uważają, że jak jesteś otyły to nie powinieneś bawić się w żaden doping.
Albo chudniesz i dopiero zaczynasz albo zaczynasz brać i dajesz z siebie wszystko w sporcie
Tamoxifen jest chyba też używany jako inhibitor aromatazy, jako delikatniejszy środek niż arimidex. Więc może nie będzie tak dużej aromatyzacji jak przy enclo.
To jest tylko moje gdybanie.
Pierwszy objaw Gino to chyba tkliwe sutki. Samo powiększenie to nie wiem... Może być od zwiększonej retencji wody? Gino to jest nowa tkanka/gruczoł. A nie tłuszcz. Chyba musisz się spytać bardziej obeznanych Mirków