@AKFobia: on kochał ją, a ona jego. Do zbliżenia doszło i to nie raz. Przerwali bo odkryli że łaska jest ekstremalną delfiniarą. Jak już ich rozdzielili to delfin umarł z tęsknoty. Tak to mniej więcej było.
jaki zadowolony xd skubance są inteligentne, ale to też straszne zwyrole.
@Returned: Delfin to pies, który przy wyborze drogi ewolucji stwierdził że pier***li i nie wychodzi z wody. Dzisiaj to najlepszy przyjaciel człowieka, ale w wodzie. Nawet w armii amerykańskiej służą.
@mayek: No jak nic z tego nie zrozumiałeś to faktycznie c-----e. Słońce świeci, jest sobotni poranek. W powietrzu czuć wiosnę. Wyjdź, przewietrz się, ochłoń. To tylko wpis o fajnych delfinach, wodnych psach. Nie warto mieć kija w dupie.
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
Taki dobdolfin to chociaż rybę złapie a taki wykopek to do
@Returned: czyli w 100% jak ludzie.
@AKFobia: Pjoter, nigdy psa w domu nie miałeś?
@Returned: Delfin to pies, który przy wyborze drogi ewolucji stwierdził że pier***li i nie wychodzi z wody. Dzisiaj to najlepszy przyjaciel człowieka, ale w wodzie. Nawet w armii amerykańskiej służą.
@AKFobia: dla pełni absurdu powinieneś dodać, że finalnie delfin z tęsknoty wziął i się celowo utopił xD
Delfin strzelił samobója poprzez utonięcie xd
@eeehhh: Ja wiem że sobie tutaj śmieszkujemy, ale podstawy ewolucji ssaków wypadałoby znać...
Więc co jest śmiesznego w tym, że utonął?
@eeehhh: C-----e