mirko_anonim mirko_anonim 06.03.2024, 21:57:43 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimMam dobrą dziewczynę a myślę o innej :( przeglądam jej insta i co tu robić? Czuję się z tym zle a brak mi odwagi żeby cokolwiek postanowić #zwiazki #przegryw─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
t00b33 t00b33 06.03.2024, 21:59:37 via Android 3 + @mirko_anonim zakochales sie w lasce przez tylko wyglad i obserwowanie jej insta? lepiej zostaw swoja obecna i nie marnuj jej czasu wiecej xD
WolvvloW WolvvloW 07.03.2024, 06:21:27 via Android 0 + @mirko_anonim zwał se konia do czegoś zupełnie innegoMoże kwestia tylko swędzącego fjuta. Potem pobzykaj się ze swoją i będzie gituwa.A jak nie, to trójkąt.
Mam dobrą dziewczynę a myślę o innej :( przeglądam jej insta i co tu robić? Czuję się z tym zle a brak mi odwagi żeby cokolwiek postanowić #zwiazki #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może kwestia tylko swędzącego fjuta. Potem pobzykaj się ze swoją i będzie gituwa.
A jak nie, to trójkąt.