Aktywne Wpisy

jmuhha +2

duperele 0
Jakie imprezowe potrawy/przekąski byłyby dla kogoś, kto cierpi na combo nietolerancji laktozy i glutenu + nie może spożywać za bardzo cukru? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Inb4, hehe, sojowe mleko.
#celiakia #nietolerancjalaktozy #gotujzwykopem
Inb4, hehe, sojowe mleko.
#celiakia #nietolerancjalaktozy #gotujzwykopem
źródło: temp_file1002664090213836064
Pobierzźródło: 1764640fc992e70comment_ZycG0lEuYqoO
Pobierz@donfallo: Tak na prawdę to dyskutuje się właśnie tylko o gustach. Ale to tak swoją drogą.
źródło: comment_aldsQeWmIl9OEx51ukkNhKy0q0ucmHlp,w400
Pobierz@hacerking: To są jedynie twoje urojenia, nikt tak nie powiedział.
@donfallo: sam się
Nie wiem, albo wszyscy na tym portalu ruchają 19-letnie modelki o alabastrowej skórze, albo ktoś tu sobie jakieś kompleksy leczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hacerking: Jak ktoś skrytykuje dany film czy muzykę w stylu "1/10 słabe g---o", to będzie to miało taką samą (zerową) wartość jako krytyka co twoje "hurr durr brudnopis". Nic nie warta personalna opinia randoma z której nic nie wynika i która nikogo nie obchodzi.
@Protectorx: Kiedyś nauczysz się że "mogę" nie musi oznaczać "powinienem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@caius_cosades: no tak bo każdemu musi się podobać ta sama laskaxDDD WYKOPKUXDDD
Skoro sie tobie podoba to se do niej tasuj ja p--------D Mi sie nie podoba, ma c-----y ryj i styl. U mnie ma zdecydowanie 2/10.
Zrozumcie dzbany,
@L3gion: jak widać obchodzi wiele osób bo się zesraliście, że ktoś śmie mieć inną opinię i skrytykować jej urodęxDD