Wpis z mikrobloga

Kapitalny program w TV do obiadku oglądałem, lokalizacje różnorakie ale historia zawsze podobna:

- facet - "po ciężkich studiach (najczęściej lekarskie / inżynieryjne) wyjechałem na emigracje - przez pierwsze 10 lat było ciężko, jadłem kartony i zapijałem deszczówką ale wreszcie się udało mam fajny domek pod miastem, uśmiechnięte dzieciaki i żonę Polkę :) - tęsknie jednak za rodziną i bliskimi, może wrócę na starość do mojej ukochanej Ojczyzny"

- kobieta - "w wieku 22 lat przyjechałam na wakacje na Sycylię / Chicago / Alaskę i poznałam lokalnego faceta (jeszcze gaci po podróży nie zmieniła a już było skakane), niesamowicie męski i oczytany światowy facet z poczuciem humoru (zwykły typ ale nie-polak), obecnie pomagam mężowi w jego firmie (np. praca na recepcji), powrót do POLSKI - absolutnie nie, tam nie ma słońca, oliwek i ludzie są okropni"

#p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
Dietetyq - Kapitalny program w TV do obiadku oglądałem, lokalizacje różnorakie ale hi...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 25
@Kielbasiarz: Stać mnie, ale jeśli oszczędzam na m2 to 50k jest bardzo odczuwalne. Tym bardziej, że trochę mi spieszno, bo pierwszą ciążę chcę przed 30 (a nie planujemy tylko jednego dziecka).
W Warszawie jak wczoraj przeglądałam kawalerki są po 500k, a mieszkania 70m2+ po 700-800k, a dom na obrzeżach z ziemią 800-110k.
Chcę jak najszybciej uzbierać tyle aby nie mieć kredytu/mieć jak najmniejszy. Obecnie prognozy są takie, że od banku pożyczasz
Niektóre polskie kobiety potrafią chyba tylko się dobrze ożenić. Trochę to śmieszne, biorąc pod uwagę ich roszczenia i uwagi że polscy mężczyźni są głupi i słabi.

@Krol_Karo: Widziałem kilka razy losowo jakieś urywki tego programu, mam wrażenie iż dla całkiem sporej części kobiet osiągnięciem jest samo to, że wyszły za nie-polaka. @notBart Ogólnie najlepsze jest to, że w momencie kiedy taka włoszka/hiszpanka przeciętna przyjedzie do Polski to się zachwyca polskimi facetami,
że wyszły za nie-polaka

@Cztero0404: a to na pewno

Mało tego, większośc koleżanek ma podobne zaopatrywania.

Weź tu znajdź normalka kobietę do związku, jak większośc ma trocin w głowie ( ͡° ʖ̯ ͡°)