@mirko_anonim: co, kolejna, która mierzyła za wysoko xD trzeba było wziąć sobie kogoś gorszego, albo w ostateczności równego sobie i wtedy może by coś z tego było. No, ale, że wy wszystkie macie ten sam typ to co mi do tego. Ja tylko śmieję się z tego.
A co do męskich przegrywów, to myślę, że większość by sobie kogoś znalazła, ale na swoim poziomie. I tu ich boli, bo zamarzyli sobie modelkę. Tak łatwo to nie ma.
@mirko_anonim: Ale wiesz, że to samo tyczy się kobiet? One też nie spojrzą na Mariusza z lekką nadwagą i zakolami, który pracuje na magazynie, bo naoglądały się chadów z instagrama.
Moze warto zapytac czy ten przeruchany damski przegryw poszedlby z przegrywem na randke
@ren-downhill: Kiedyś w wątku o tym, dlaczego przegrywy nie spotykają się z przegrywkami, jeden mirek z tagu zaproponował mi spotkanie i się zgodziłam, okazało się, że mieszkamy jakieś 100 km od siebie. Fajny gość, spotkaliśmy się trzy raz, kolejne moje dwa zaproszenia odrzucił. Jeszcze w międzyczasie chciał mnie zeswatać ze swoim kumplem, napisałam do niego, a ten
@ren-downhill: Rozumiem, że w takiej sytuacji Ty byś się spotkał z kobietą, która by czuła niechęć do mężczyzn? Trochę desperackie i spermiarskie, ale ok.
źródło: 3slkto
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-02-27 163228
PobierzByle zaliczyc i zostawic
Chady wcale nie maja tak dobrze w zyciu i inne normickie odklejki odc. 2137
Moze warto zapytac czy ten przeruchany damski przegryw poszedlby z przegrywem na randke
no to przecież cie znaleźli, wyruchali i zostawili a teraz piszesz tego posta więc o co chodzi?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
No, ale, że wy wszystkie macie ten sam typ to co mi do tego. Ja tylko śmieję się z tego.
@mirko_anonim: Ale wiesz, że to samo tyczy się kobiet? One też nie spojrzą na Mariusza z lekką nadwagą i zakolami, który pracuje na magazynie, bo naoglądały się chadów z instagrama.
@njdnsjdnjs: jest też mma i inne bajkowe taki
@ren-downhill: Kiedyś w wątku o tym, dlaczego przegrywy nie spotykają się z przegrywkami, jeden mirek z tagu zaproponował mi spotkanie i się zgodziłam, okazało się, że mieszkamy jakieś 100 km od siebie. Fajny gość, spotkaliśmy się trzy raz, kolejne moje dwa zaproszenia odrzucił. Jeszcze w międzyczasie chciał mnie zeswatać ze swoim kumplem, napisałam do niego, a ten
Bo to oski byl
Masz tylu chlopow na tagu
@ren-downhill: Żaden oski, gość z nadwagą, który w wieku 30 lat nie trzymał za rękę.
To ze mna sie umow
Taki to wasz damski przegryw xD
Sama powiedzialas czemu nie mozesz znalezc faceta, taki to ten damski przegryw