Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +65
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +201
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
@ruda_stuleja: bo nie istnieje coś takiego jak "ślad węglowy". To tylko hasełko marketingowe wymyślone jakieś 20 lat na potrzeby reklam nikogo innego jak koncernu paliwowego BP.
Obecnie stało się ono pewną formą opresji wycelowaną w ludzi, którym sugeruje się, że oni są winni temu mitycznemu śladowi i to oni go zostawiają więc ludziom się to nie podoba.
To tylko
Bliski czy nie. Nie liczyłeś to nie wiesz. Ogólnie liczenie tego jak pisałem to dość skomplikowana zabawa. A jednak dostarcza pewnych informacji, które mogą być przydatne w dłuższej perspektywie. To tak jak z tą gadką, którą wiecznie słyszę w lesie, że nie ma saren bo pewnie jest za dużo wilków i je zjadły. Na gdybaniu państwa nie
No nie istnieje. Dałeś się złapać na marketing, bywa.
A
@ruda_stuleja: firmy tak bardzo chcą wiedzieć że mogą się ledwo powstrzymać żeby w-----ć na to pełno hajsu, nie ma to wspólnego z odgórnymi wymaganiami nic-a-nic
@henk__: jak ci dowalą podatek od emisji to się zaczniesz interesować xD Ale wiadomo to są szurskie teorie.
Tak tak, wszystko kwestia żydów i Sorosa XD. K---a ja się jednak nie dziwię, że was za mordę trzeba trzymać, bo sami to się pozabijacie po prostu. A szkoda, bo człowiek wiecznie jednak żyje nadzieją, że ludzie jednak myśleć chcą, a nie tylko udawać i leczyć tym swoje kompleksy.
@einzel
Jakimi odgórnymi wymaganiami?
Może odstawmy twoje urojenia na bok?
@Worm91 stary, nie wstyd ci używać takich argumentów? Nie ma sensu nic zmieniać na własnym podwórku, bo Taylor Swift na innym kontynencie lata odrzutowcem albo hindusi
@Ilirian za to ustawowo wymagane darmowe konto, czy jakieś inne?
Wejdź sobie w kategorie notyfikacji aplikacji, może będziesz miał wydzielone jak ja.