Aktywne Wpisy
JaZestarym +108
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Mirki taka sytuacja. Parę lat temu coś mi odbiło i wziąłem ślub bez intercyzy z typową #p0lka która dość szybko (w ciągu roku xD) miała #bolecnaboku . Ponieważ nie mieliśmy wspólnej hipoteki ani dzieci, wziąłem rozwód bez orzekania o winie żeby jak najszybciej to zakończyć i tyle. Ale... W trakcie trwania naszego pięknego małżeństwa kupiłem dość dużo krypto których nigdzie nie zgłaszałem i trochę o nich zapomniałem. Oczywiście ona o tym nie wie. Teraz to równowartość dużego mieszkania w wawie.
Jak myślicie, istnieje możliwość, że jeśli je sprzedam i zgłoszę grzecznie do US to ten powiadomi moją żoną z którą miałem w okresie zakupu wspólnotę majątkową? Z góry mówię, że wyjazd za granicę i wyrabianie obcej rezydencji podatkowej nie wchodzi w grę.
Jakieś rady?
#rozwod #prawo #pieniadze #bitcoin #kryptowaluty #pytanie #finanse #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Ja byłem tym mieszkaniem.
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ooo, chyba nadal może cię dojechać o alimenty jeśli jej stopa życia spadła XD
@mirko_anonim: no ale w jaki sposób żona ma się o tym dowiedzieć skoro zadeklarujesz ten zysk dopiero jak się skeszujesz do fiatów a możesz to zrobić po rozwodzie z nią?
@mirko_anonim: zarobiles cos na tym?
Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. - Ordynacja podatkowa
A druga kwestia to