Wpis z mikrobloga

• 0
@Prezes: I co w związku z tym? xD dużo kobiet się zadowala samemu, a jak widać spermiarze są gotowe płacić nawet za zdjęcia stóp, więc to raczej powinniście mieć problem sami do siebie, że jesteście istotami myślącymi tylko i wyłącznie flakiem między nogami :))
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Po co dodawać na social media nawet jak sie karmi? Nie rozumiem tego. Ale pewnie zaraz powiesz, że ta kobieta jest wolna, pokazuje, ze ma dziecko, że jest szczesliwa. Wyzywanie mnie od inceli, przegrywów, itd jak coś pudło z góry także szukaj coś innego.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: no to związku z tym, że jest szonem, bo żyje z d--y. Nie wiem o co się burzysz, jak chcesz iść w jej ślady to idź, ja ci nie bronię xD
  • Odpowiedz
@Mamaboss p0lki są gotowe na przyjmowanie stolca do mordy, a ty coś piszesz że ktoś kupuje zdjęcia. Jeden kupuje zdjęcia, drugi kupuje torebkę Julce za laske a trzeci sra Natalii do mordy

Nadal uważasz że to mężczyźni przegrywają w tych transakcjach xD?
  • Odpowiedz
  • 0
@Eremites: Weszłam i jedyne co widzę to seksowne zdjęcia obcej kobiety, serio o coś takiego takie oburzenie? Nie widziałeś nigdy kobiety w bieliźnie? xD patrząc na wykopkow to jestem w stanie uwierzyć, że tak właśnie jest :))
  • Odpowiedz
@Mamaboss: faceci spermiarze, masz racje. Tylko, że to można odbierać na kilka sposobów.
Faceci płacą, tym co udostępniają swoje ciało do oglądania i to mają, to tak jak pójście na dziwki. Płacisz i masz co chcesz, nawet w pakiecie pakiet vip.

Kobiety, widząc że można na takich łatwo zarobić, po prostu w to idą.

Czy jedni i drudzy robią dobrze albo zle ? W sumie w------e mam na to jak
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain: tak, to kobiety wygrywają na głupocie facetów. A cały wasz hejt jest wyłącznie z tego powodu, że filmikami z waszym udziałem nie byłby nikt kompletnie zainteresowany xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Mefju17: Jak dla mnie to zwykła ludzka czynność i niestety karmienie piersią nadal wywołuje jakieś chore reakcje w społeczeństwie, dlatego za pokazywanie karmienia w przestrzeni ogólnodostępnej jak najbardziej plus. Wolałabym wystawić cyca dziecku i nakarmić, niż dawać mu chemiczne mleko z proszku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain: Nie interesuje mnie co kto robi ze swoimi pieniędzmi, ale wylewanie szamba na kobietę, tylko dlatego że pokazuje się w bieliźnie to jest naprawdę dno, Janku :)
  • Odpowiedz
@Mamaboss: nie no wiadomo, że nie chemiczne mleko w proszku. Tylko powiedz mi po co chwalic sie tym na ig? Doda fajnie sie wypowiedziała o matkach z instagrama i dodawania tam dzieci. Polecam zobaczyc i posłuchać. Bo bardzo mądrze powiedziała.
  • Odpowiedz
@Mamaboss jak cię nie interesuje jak w niemal każdym swoim poście coś piszesz o spermiarzach którzy kupują zdjęcia st000pek

Masz jakieś zajechanie giry i celowo hejtujesz bo nie możesz z tego produkować?
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain: A gdzie ja cisnę? Ja nikomu nie mówię żeby nie kupował, niech kupują, mam to gdzieś xD ale nie dziwcie się, że skoro jest popyt to jest i podaż :))) problem powinniście mieć tylko i wyłącznie do spiermiarzy, a nie zaradnych kobiet :))
  • Odpowiedz