Wykopki wkroczyły na kolejny poziom dna, seksualizowanie karmienia piersią i wyzywanie kobiety, tylko dlatego, że pokazuje naturalne i ludzkie czynności… dramat
@Damntrain: nie potrzebuje przegrywie dodatkowego zarobku, wystarczająco zarabiam na obecnej pozycji i nie mam parcia na bycie obrzydliwie bogatą ;))) gdyby jednak zalezaloby mi na pieniądzach to przemyślałabym sprzedaż bielizny czy otwarcie OF, jest to bardzo szybki i łatwy pieniadz, patrząc na ilość spermiarzy :))))
@KSHMR: Jeśli tak tępicie hedonistyczny styl życia, to dlaczego oglądacie te panie? Czyżby niemoc nad zapanowaniem nad swoimi prymitywnymi instynktami? :))
@Mamaboss do tego trzeba jakoś wyglądać a patrząc na twoje wysrywy jedyne co masz wspólnego ze żmiją to jad, bo na pewno nie smukłość, damski zazdrosny przegrywie xDDD
Idąc Twoim tokiem, dlaczego kobiety nie potrafią znaleźć bardziej ambitniejszych zajęć do zarabiania piniendzy, tylko idą na łatwiznę? :)))
Hmmm, pomyślmy... może dlatego, że to szybki i doskonały sposób na zarabianie? To jest właśnie bardzo logiczne ze strony kobiet, że biorą się za pracę lekką ale gwarantującą duże wynagrodzenie a nie tyrają za 3 koła na produkcji jak wy :))) Trzeba umieć się w życiu ustawić i dzięki wam spermiarzom,
aceci spermiarze, masz racje. Tylko, że to można odbierać na kilka sposobów.
Faceci płacą, tym co udostępniają swoje ciało do oglądania i to mają, to tak jak pójście na dziwki. Płacisz i masz co chcesz, nawet w pakiecie pakiet vip.
Kobiety, widząc że można na takich łatwo zarobić, po prostu w to idą.
Czy jedni i drudzy robią dobrze albo zle ? W sumie #!$%@? mam na to jak Kękę. Niech se
@Mamaboss: Akurat tu się z tobą zgodzę. Co ich to obchodzi kto jaki typ profilu ma na onlyfansie czy gdzieś. Irytuje ich chyba fakt, że taka laska nigdy nie zagada do nich xd
Właśnie zgłosiłem mailowo do ZDiUM "dziurę" w drodze. Zgłoszenie zostało przyjęte i otrzymało numer. Plusujących zawołam w dniu załatania dziury bądź w niedzielę wyborczą wieczorem. ( ͡°͜ʖ͡°)
Wykopki wkroczyły na kolejny poziom dna, seksualizowanie karmienia piersią i wyzywanie kobiety, tylko dlatego, że pokazuje naturalne i ludzkie czynności… dramat
Nie wiem co kieruje innymi chłopami, mogę się jedynie domyślać.
Idąc Twoim tokiem, dlaczego kobiety nie potrafią znaleźć bardziej ambitniejszych zajęć do zarabiania piniendzy, tylko idą na łatwiznę? :)))
Hmmm, pomyślmy... może dlatego, że to szybki i doskonały sposób na zarabianie? To jest właśnie bardzo logiczne ze strony kobiet, że biorą się za pracę lekką ale gwarantującą duże wynagrodzenie a nie tyrają za 3 koła na produkcji jak wy :))) Trzeba umieć się w życiu ustawić i dzięki wam spermiarzom,
@Damntrain: Jak to, przecież wykopki ciągle piszą, że kobiety nie mogą być przegrywami.