Wpis z mikrobloga

• 0
@Damntrain: nie potrzebuje przegrywie dodatkowego zarobku, wystarczająco zarabiam na obecnej pozycji i nie mam parcia na bycie obrzydliwie bogatą ;))) gdyby jednak zalezaloby mi na pieniądzach to przemyślałabym sprzedaż bielizny czy otwarcie OF, jest to bardzo szybki i łatwy pieniadz, patrząc na ilość spermiarzy :))))
  • 0
@KSHMR: Jeśli tak tępicie hedonistyczny styl życia, to dlaczego oglądacie te panie? Czyżby niemoc nad zapanowaniem nad swoimi prymitywnymi instynktami? :))
@Mamaboss: sugerujesz mi hedonizm a sama stosujesz erystykę. Dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego wora ?

Nie wiem co kieruje innymi chłopami, mogę się jedynie domyślać.

Idąc Twoim tokiem, dlaczego kobiety nie potrafią znaleźć bardziej ambitniejszych zajęć do zarabiania piniendzy, tylko idą na łatwiznę? :)))
@KSHMR:

Idąc Twoim tokiem, dlaczego kobiety nie potrafią znaleźć bardziej ambitniejszych zajęć do zarabiania piniendzy, tylko idą na łatwiznę? :)))

Hmmm, pomyślmy... może dlatego, że to szybki i doskonały sposób na zarabianie? To jest właśnie bardzo logiczne ze strony kobiet, że biorą się za pracę lekką ale gwarantującą duże wynagrodzenie a nie tyrają za 3 koła na produkcji jak wy :))) Trzeba umieć się w życiu ustawić i dzięki wam spermiarzom,
aceci spermiarze, masz racje. Tylko, że to można odbierać na kilka sposobów.

Faceci płacą, tym co udostępniają swoje ciało do oglądania i to mają, to tak jak pójście na dziwki. Płacisz i masz co chcesz, nawet w pakiecie pakiet vip.

Kobiety, widząc że można na takich łatwo zarobić, po prostu w to idą.

Czy jedni i drudzy robią dobrze albo zle ? W sumie #!$%@? mam na to jak Kękę. Niech se