✨️ Obserwuj #mirkoanonim Fryzjer we wroclawiu nie-idiota, ktory nie wycieniuje mi wlosow, jak nie chce cieniowac wlosow? Mam falowane/krecone wlosy i suki za kazdym razem mi cieniuja(pomimo ze wyraznie mowie zeby nie cieniowac) przez co wlosy mi sie rozprostowuja/pusza/elektryzuja i wygladam jakbym je prostowal. Place 60zl za to... #fryzjer #wroclaw
@mirko_anonim: To przestań. Powiedz przed, że nie chcesz cieniowania i nie zapłacisz jeśli to zrobią bo już miałeś kilka razy akcję, że fryzjer/ka nie słuchali. Optymalnie, żeby ktoś jeszcze to słyszał w salonie.
Fryzjer we wroclawiu nie-idiota, ktory nie wycieniuje mi wlosow, jak nie chce cieniowac wlosow? Mam falowane/krecone wlosy i suki za kazdym razem mi cieniuja(pomimo ze wyraznie mowie zeby nie cieniowac) przez co wlosy mi sie rozprostowuja/pusza/elektryzuja i wygladam jakbym je prostowal. Place 60zl za to...
#fryzjer #wroclaw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: To przestań. Powiedz przed, że nie chcesz cieniowania i nie zapłacisz jeśli to zrobią bo już miałeś kilka razy akcję, że fryzjer/ka nie słuchali. Optymalnie, żeby ktoś jeszcze to słyszał w salonie.