Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Żródło: https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/malepszak-co-dalej-z-pkp-plk-117593.html
#cpk #bekazpisu #polityka #sejm #polska #kolej #inwestycje #bekazwykopkow #4konserwy #neuropa
@aei9077: według wykopu mówisz? Ten wykop jest teraz z
@lhotse89: Nie zliczę ile razy czytałem tu o "argumentum ad Ostrołękum" czyli niesprawiedliwe podważanie kompetencji inżynierów w CPK ze względu na ich dzbanowatych pryncypałów. Rzucanie porównaniami do Ostrołęki miało sugerować niekompetencję i nieudacznictwo specjalistów w spółce. Oczywiście niektórym wykopkom horyzonty myślowe nie pozwalają pomyśleć, że spółka spółce nie równa i nie
- Czy PIS obsadzał stołki w zarządach spółek swoimi miernotami? Tak.
- Czy PIS podejmując decyzję kierował się wyłącznie interesami partii? Tak.
- Czy PIS nie zatrudniał ekspertów, bo nie chcieli realizować programu partii? Tak.
- Czy PIS ma imponującą historię kosztownych, nieudanych
@aei9077: Już tłumaczę:
Bo CPK płaci 2-3x lepiej, niż
@lhotse89: Zachęcam by złożyć zeznania przed prokuratorem, a nie produkować się na Wykopie.
@Okcydent: Łoo panie, ja myślałem, że ty po prostu jesteś zapatrzony w CPK jak w obrazek i po prostu widzisz w tym większy sens niż ja. Ale po tych słowach to już widzę z kim mam do czynienia. Żeby negować pisowskie kłamstwa defraudacje po Przekopie, Izerze, Drewnianych Domach, Orlenie, Aferze wizowej, Fabryce maseczek, Funduszu sprawiedliwości,
O dość oczywistym jest, że na budowę elektrowni w Ostrołęce zmarnotrawiono 1,3 mld złotych to reszta nie jest oczywista. Jeśli posiadasz dane, że defraudowano podczas Przekopu Mierzei i budowy kanału wodnego to właśnie powinieneś się udać