Wpis z mikrobloga

@kopalnia554: gość jest naprawdę kozacki, ma swoje lata, bije się świetnie, pracuje w UK w fabryce papieru toaletowego a w jednej z walk jego taktyką było blokowanie ciosów łokciami żeby rywal sobie rozwalił pięści :) Wspaniały osobnik choć obawiam się, że mógłby trochę stypić jednak tu pierwszy screen daje nadzieję, że przynajmniej z Szeligą móglby chociaż lekko zadymić
  • Odpowiedz
@kopalnia554: to ja jednak głównie dla konferencji to oglądam i walk paralitów/zadymiarzy. Chyba że miałby być zamiast Tuszoli czy innych stypiarzy albo Omielańczuka, Pasternaka itp, wtedy zawsze wolałbym Parobca, chyba mój ulubieniec z całego uniwersum Gromdy. Z resztą, tam i zadymiarzy by się znalazło wielu. Mamy we freakach Denisa ale tam jeszcze był chyba jego ziomek Tyson, moim zdaniem jeszcze krótszy lont niż u Denisa, tylko nie wiem czy nie
  • Odpowiedz
@jmateuszj:
W fame jak debiututańci pierwszy raz sie pojawiaja w oktagonie kiedyś tak nie było
Nikt nie trenował 5 miesiecy przed walką tak było na pierwszych 3 galach i nikt sie nie kłócił o te 3kg wagi xdd
i to dla mnie straciło klimat freaków ostatni dobry freakfight na fame to walka mandzio vs karolek dwóch paralityków
  • Odpowiedz