Aktywne Wpisy

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz
vieniasn +190
przez te dwa dni uważajcie na siebie widzowie zarówno piesi jak i zmotoryzowani bo wyjeżdżają dziadki które jeżdżą raz lub dwa w roku i oni nie mają pojęcia co się dzieje ani że mają czerwone światło ani że pieszego na pasach nie wolno potrącać

#nieruchomosci
Kupuję mieszkanie. Ogłoszenie było wystawione przez pośrednika, ale nie było w nim nic o jego kosztach. Zwyczajowo chyba pośrednik dostaje działkę ze strony kupującego. Teraz się okazuje, że mam z nim niby podpisać umowę o pośrednictwo przed podpisaniem umowy przedwstępnej ze sprzedającym. Wzór umowy, który dostałem ma na razie wykropkowany fragment o wysokości wynagrodzenia.
Jak to bywa z tymi pośrednikami?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tu nie chodzi o podpisanie in blanco, tylko o to, że wcześniej nie było w ogóle o tym mowy. Mam teraz decyzję kredytową na to konkretne mieszkanie. Na inne już nie dostanę bk2%.
Jak tu zaraz zaśpiewają 2-3% to będzie kupę hajsu dodatkowo do ceny mieszkania. Nie mam żadnego kontaktu ze sprzedającym inaczej niż przez tego pośrednika.
────────