mirko_anonim mirko_anonim 22.02.2024, 19:26:05 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimSiemaJak ogarnąć zioło w niemczech?Jestem po przeprowadzce i nikogo nie znam tutaj. W poprzedniej lokalizacji poznałem gościa który mi ogarniał i mówił zeby nawet nie szukav na telegramach bo tam sami naciągacze #wykopjointclub─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
BartoszBrz BartoszBrz 22.02.2024, 19:30:41 via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
BartoszBrz BartoszBrz 22.02.2024, 19:31:52 via Wykop 0 + @BartoszBrz: ewentualnie wbij do jakiegoś kebsa jak będą młode Turasy to ci ogarną
joekey joekey 22.02.2024, 20:53:44 via Wykop 2 + @mirko_anonim: przejdź się wieczorem po okolicy, Niemcy już się z tym zbytnio nie kryją, na pewno poczujesz zwłaszcza w okolicy weekendu
Siema
Jak ogarnąć zioło w niemczech?
Jestem po przeprowadzce i nikogo nie znam tutaj. W poprzedniej lokalizacji poznałem gościa który mi ogarniał i mówił zeby nawet nie szukav na telegramach bo tam sami naciągacze
#wykopjointclub
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Zioło w czym?