Aktywne Wpisy

locpid +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kre-dens +78
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz

źródło: temp_file1117605269011043457
Pobierz@Kim_On_Yest: może każdego dnia budzisz się jako inna osoba a wspomnienia się 'wgrywają' i wcale nie są twoje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kim_On_Yest: No takie, że może jutro zespawnujesz się jako ekstrawagancki miliarder i mało który dzień w twoim życiu 'był' taki sam
@Kim_On_Yest: Bardziej chodziło mi o to, że sen jest codziennie inny a życie dzień jak co dzień. Jeśli masz fantazję i dużo hajsu to życie też może być codziennie inne. Zresztą, nieważne, czcza gadanina, zaraz w jakieś semantyczne spory wejdziemy coś czuję. Pozdro 600, miłego dnia i reszty żyćka! :)
Na przykład dzisiaj śniło mi chodzenie do szkoły średniej i moja w-------a polonistka. Tak się obudziłem z ulgą, że to było 15 lat temu, że nie wiem.
@gfgfgfa ale każdą z tych rzeczy widziales osobno. Widziałeś jak wyglądają murzyńskie dzieci, żółte MMS, jak wygląda nabijanie na pal, Adolf Hitler jest postacią historyczną z naszego świata i jest znany ze swoich bunkrów i tak dalej. Każdą z tych rzeczy kiedyś widziales, może nie w takiej konfiguracji ale to nie ma znaczenia